TARIEVEN FOTOGRAFIE

BY JASMIN FOTOGRAFIE /

TARIEVEN FOTOGRAFIE

WEDDINGS

v.a. € 850,-

Liefde, geluk, blijdschap en emoties op de mooiste dag van jullie leven! Het is voor mij een grote eer om deze herinneringen te kunnen vastleggen.

Met hart & ziel wil ik jullie verhaal op de meest mooie manier vertellen. Om daarvoor te kunnen zorgen is het belangrijk dat het tussen ons klikt. Voorafgaand hebben we dan ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken, tips te delen en elkaar te leren kennen.

Ik ben dan ook erg benieuwd naar wie jullie zijn, jullie verhaal en jullie plannen voor de grote dag!


Het tarief voor een bruidsreportage start bij € 850,- voor 6 uur fotografie.

All-inclusive:
• Een kennismakingsgesprek;
• Mini-shoot om te oefenen;
• 6 uur bruidsfotografie;
• Minstens 30 foto’s (preview) binnen 3 dagen;
• Mini-album 15x15 met linnen kaft.

Elk pakket kun je optioneel uitbreiden met een luxe trouwalbum of het aantal uren fotografie. Benieuwd of ik nog beschikbaar ben? Vraag mijn brochure aan voor meer informatie en wie weet tot snel!

(let op! ik probeer altijd binnen één dag te reageren, geen mail ontvangen? Check je spamfilter)

Mail mij

SHOOTS

v.a. € 50,-

Een zakelijk portret, iemand van wie je houdt, je pasgeboren kindje, jullie gezinnetje, opa en oma of misschien heb je zelf wel een superleuk idee? Alles is mogelijk! Samen met jou kijk ik naar de locatie die bij jullie past. Ben je meer van de natuur? Of juist een koffietentje in de stad? Zelfs je eigen huis kan een zeer leuke locatie zijn! Ik hou persoonlijk van hele pure fotografie, waarbij je lekker jezelf kunt zijn. Dit zorgt voor warme, spontane en ongedwongen foto’s! Je kunt ook iemand een shoot cadeau doen, scroll naar onder voor meer informatie.


Klik hier voor de tarieven en meer informatie.

Mail mij

Voorwaarden

BELANGRIJKE INFO:

  • De foto’s die ik tijdens de shoot maak, mogen door mij gebruikt worden op mijn website, social media en voor promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit graag bij het boeken van de shoot.
  • Op alle fotosessies zijn de Algemene Voorwaarden van By Jasmin van toepassing.

 

TARIEVEN PRODUCTEN

DE ONDERSTAANDE PRODUCTEN ZIJN TE BESTELLEN BIJ EEN SHOOT

FOTO OP

 

FOTO OP

FOTO OP

FOTO OP

FOTO OP


Album

Keuze uit verschillende trouwalbums, maten/kleuren/structuren is geheel je eigen keus. Ik heb samples van de verschillende soorten voorkanten, contact mij voor meer informatie en we bespreken samen hoe we jou prachtige dag gaan vast leggen in een album. Of je wilt juist de hele shoot in een leuk fotoalbumpje, een mooie tastbare herinnering en leuk om aan je familie te laten zien. Een minialbum in de maten 15×15 / 20×20 / 15×20 voor 2, 4, 6 of 8 spreads. Ook kan je kiezen uit harmonica boekjes kleine linnen boekjes met plaats voor 4, 6 of 8 foto’s.


Cadeaubon

De cadeaubon is onwijs leuk en origineel hij lijkt op een polaroid foto. Is iemand binnenkort bijvoorbeeld jarig of is in verwachting van een kindje en je weet niet wat je moet geven? Geef dan deze cadeaubon. Ze kunnen hem weer inwisselen voor bijvoorbeeld een toffe fotoshoot of juist een ontwerp voor een geboortekaartje. En elk bedrag is mogelijk. Het wordt erg leuk ingepakt dus echt een cadeautje om te krijgen! Klik hier voor een voorbeeld.