OVER MIJ

BY JASMIN FOTOGRAFIE & DESIGN /

OVER MIJ

OVER BYJASMIN

EITHER I WILL FIND A WAY OR I WILL MAKE ONE Hi, ik ben Jasmin.

Sinds drie jaar ben ik bezig met fotografie en sinds augustus zelfs volledig voor mijzelf & wat vond ik het eng om die stap te zetten! Nu zou ik niet meer terug willen, want wat is het gaaf om voor mensen onvergetelijke momenten vast te leggen. Ik hou van echte en pure fotografie, het vastleggen hoe momenten zijn, hoe mensen zijn en hoe herinneringen horen te zijn, zonder poespas.

Ik hou van de prachtige sterrenhemels, mooie zonsondergangen, de zee, de wilderige bossen, de heuvelige bergen (al zie je die in Nederland verrassend weinig;) en nog veel meer, het komt er op neer dat ik hou van de natuur. Maar je kan me natuurlijk ook wakker maken voor een lekkere pizza of een frikandel speciaal. Ook ben ik soort van netflix verslaafd.. oeps. En geniet ik er ook heel erg van om in het weekend een drankje te doen met vrienden. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Sleeuwijk met mijn vriend. 

ByJasmin ontwerpt en fotografeert met veel passie, liefde en aandacht. Van o.a. geboortekaartjes tot iets voor je eigen bedrijf, alles kan ik ontwerpen niks is te gek. 

Genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jullie verhaal! Stuur mij gerust een berichtje en wie weet tot snel!

So let’s tell your story!

VOLG MIJ

What is done in love
is done well.


Let's meet on Instagram
@by.jasmin_